Om prosjektet

Hammeren Boligpark er et spennende prosjekt som det har vært jobbet med i flere år.

Hammeren har en sunn befolkningssammensetning med kombinasjon av barn, ungdom, voksne og eldre- og nettopp derfor tilbyr Hammeren Boligpark ulike boligformer slik at den gode befolkningssammensetningen skal kunne fortsette. Her skal alle generasjoner finne et botilbud, og her kan man bo lenge.

Det er planlagt flere byggetrinn, og nå er det første leilighetsbygget ute for salg. Her kan man bo i et moderne leilighetsbygg i et helt nytt boligområde i naturskjønne omgivelser på Hammeren.

 

Endelig skal Hammeren Boligpark utvikles videre, og nå lanseres det første leilighetsbygget. I naturskjønne omgivelser kan hverdagen lettes i en helt ny leilighet i et bygg med heis. Å bo i borettslag er både behagelig og enkelt, samtidig som man blir en del av et helt nytt boligfelt.

Leilighetene har en gjennomtenkt og god planløsning, store vindu i stue som med utgang til en romslig og takoverbygd balkong. Et ekstra pluss er den praktiske løsningen mellom bad og vaskerom. Leilighetene er i ulike størrelser med to eller tre soverom, og har moderne og tidløse overflater og innredninger. Leilighetene i 2. etasje har skråhimling som gir ekstra takhøyde og romfølelse i kjøkken/stue.

Vi ønsker å imøtekomme alles behov, uansett livssituasjon. Hammeren Boligpark tilbyr leiligheter med to til tre soverom, praktiske planløsninger, store vinduer og balkonger med tak i en vakker naturskjønn setting.

Kontakt oss gjerne i dag for å bestille prospekt eller avtale visning med megler.