Hammeren Boligpark

Helgeland Bolig AS i samarbeid med Rede Eiendomsmegling AS har endelig gleden av å få presentere Hammeren Boligpark. Et helhetlig og nytt boligområde i naturskjønne omgivelser på Hammeren. Boligparken skal være for alle aldersgrupper og omfatter derfor eneboligtomter, leiligheter i ulike størrelser samt rekkehus. 
Prosjektet består av totalt 52 boenheter fordelt på 13 eneboligtomter, 4 leilighetsbygg og 15 eneboliger i rekke. 
Det blir flere trinn, som du kan lese mer om lengre ned på siden.
 

Beliggenhet

Hammeren Boligpark ligger i et stille og rolig boligområde i landlige og natur- skjønne omgivelser ca. 5 km utenfor sentrum av Mo i Rana. På Hammeren er det kombinasjon av bolig og landbruk, og man er omkranset av en flott natur samtidig som man er nær bylivet. Kun en spasertur unna er populære Klokkerhagen som er et flott fritidsområde året rundt som blant annet tilbyr et fantastisk turløypenett, badeplasser, volleyballbane, plassbygget grill og lekeplass – virkelig et rekreasjonsområde for alle aldersgrupper. Hammeren er tilknyttet Gruben skolekrets, avstand om lag 4 km.

hammeren-map.jpg

TRINN 1 

 13 selveide eneboligtomter med noe variasjon i størrelse og pris. Tomtene er flate og relativt kvadratiske, og her er det ingen byggeklausul! Tomtene er ferdig regulert, og alt av infrastruktur som vei, vann og avløp gjøres ferdig og blir lagt til tomtegrensen. I fanen "velg bolig/tomt" på topp av siden kan man orientere seg i plassering og pris.  

TRINN 2 
 

Leilighetsbygg

Les mer om leiligheter på Finn.no: ⇒ LEILIGHETER

Til våren 2019 kommer ett leilighetsbygg ut for salg. 
Endelig skal Hammeren Boligpark utvikles videre, og nå lanseres det første leilighetsbygget. I naturskjønne omgivelser kan hverdagen lettes i en helt ny leilighet i et bygg med heis. Å bo i borettslag er både behagelig og enkelt, samtidig som man blir en del av et helt nytt boligfelt.

Leilighetsbygget inneholder totalt 6 leiligheter med 3 leiligheter i hver etasje. 2 eller 3 soverom. 
Bra (bruksareal) fra 70 m2 til 83 m2. 

Enebolig i rekke 

Les mer om leiligheter på Finn.no: ⇒ ENEBOLIG I REKKE

Husene er innholdsrike med en fleksibel planløsning,  wc i begge etasjer. Boligene leveres med 4 soverom, der det ene har skyvedør fra stue og derav kan brukes som en forlengelse av den. Arkitektonisk er det et stilig og moderne bygg, det er sprekt samtidig som det vil passe inn i omgivelsene.   

Enebolig i rekke med tre boenheter. Hver bolig er planløst over to etasjer med parkering i carport som bygges inntil boligen.
BRA (bruksareal) 106,4 m2