Rekkehus 2 - Utsolgt

Hammeren Boligpark ligger i et stille og rolig boligområde i landlige og naturskjønne omgivelser.

På Hammeren er det kombinasjon av bolig og landbruk, og man er omkranset av en flott natur samtidig som man er nær bylivet.

Hva har Hammeren å tilby?

Beliggenhet og nærområdet

Hammeren Boligpark ligger i et stille og rolig boligområde i landlige og naturskjønne omgivelser ca. 5 km utenfor sentrum av Mo i Rana. På Hammeren er det kombinasjon av bolig og landbruk, og man er omkranset av en flott natur samtidig som man er nær bylivet. Kun en spasertur unna er populære Klokkerhagen som er et flott fritidsområde året rundt som blant annet tilbyr et fantastisk turløypenett, badeplasser, volleyballbane, plassbygget grill og lekeplass - virkelig et rekreasjonsområde for alle aldersgrupper. Hammeren er tilknyttet Gruben skolekrets, avstand om lag 4 km.

60a3756976b1bf5bb51fc151_380_272867343

Sunn befolknings­sammensetning

Hammeren Boligpark - et botilbud for alle!

Hammeren Boligpark er et spennende prosjekt som det har vært jobbet med i flere år. Hammeren har en sunn befolkningssammensetning med kombinasjon av barn, ungdom, voksne og eldre- og nettopp derfor tilbyr Hammeren Boligpark ulike boligformer slik at den gode befolkningssammensetningen skal kunne fortsette. Her skal alle generasjoner finne et botilbud, og her kan man bo lenge.

Endelig skal Hammeren Boligpark utvikles videre, og nå lanseres det første byggetrinnet med rekkehus som inneholder 3 boenheter. Husene er innholdsrike med en fleksibel planløsning, wc i begge etasjer. Boligene leveres med 4 soverom, der det ene har skyvedør fra stue og derav kan brukes som en forlengelse av den. Arkitektonisk er det et stilig og moderne bygg, det er sprekt samtidig som det vil passe inn i omgivelsene.

3574-05

Sunn befolknings­sammensetning

Bygninger og byggemåte

Bygget leveres etter TEK 17 bygningsstandard, og blir oppført etter gjeldende lover og forskrifter. Eksteriørmessig uttrykk fremkommer av perspektivskisser/fasadetegninger fra arkitekt. Konstruksjonen oppføres med tre i etasjeskiller og mellom boligene. Vinduer og dører i leilighetens yttervegger utføres med energiglass i henhold til forskriftens krav. Vinduer og terrassedør leveres malt. Vegger hvor det er trepanel leveres med Møre Royal i brun farge. Vegger med brannkrav vil få brannmalt kledning. Impregnert trevirke i balkonggulv som er impregnert fra fabrikk og må behandles av kjøper.  Endelig fasadematerial og fasadeuttrykk kan bli bestemt senere i prosjekteringsfasen.
Takoverbygg på balkonger vil bli som vist på tegning. Balkongene har utelamper og dobbel stikkontakt. Generelt anses balkonger som utvendig konstruksjon og mindre ansamlinger av vann vil kunne oppstå på overflaten etter regnvær. Drypping på ytterkant underliggende balkong kan forekomme.

3574-05

Sunn befolknings­sammensetning

Arealer og innhold

Enebolig i rekke med tre boenheter. Hver bolig er planløst over to etasjer med parkering i carport som bygges inntil boligen.

Bra (bruksareal) 106,4 m2.
P-rom (primærrom)  106,4 m2.

Boligene har lik planløsning og inneholder følgende:
1. etasje har entré med trapp opp til 2. etasje, 2 soverom og bad/vaskerom.
I 2. etasje er det kjøkken, stue, toalettrom og 2 soverom.

3574-05

Sunn befolknings­sammensetning

Innvendig standard

Gang:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv, flis i inngangssone. Varmekabler. Vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Takarmatur og stikkontakter.

Kjøkken:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv, vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Kjøkkeninnredning leveres med standard hvite fronter. Integrert platetopp og stekeovn, samt kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Ett greps kjøkkenbatteri (Oras Classica eller tilsvarende). Benkarmatur og doble stikkontakter.

Bad/vaskerom:
Flislagte gulv og vegger. Mosaikk i nedsunket dusjgrube, dusjhjørne med innadslående dører. Himling med gips som er sparklet og malt. Varmekabler. Skapseksjon av type hvit glatt eller tilsvarende. Vegghengt toalett. Dobbel stikkontakt. Speilbelysning. Takarmatur. Uttak for vaskemaskin og stikk for tørketrommel.

Stue:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv. Vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Doble og enkle stikkontakter. Uttak for tv/internett. Utgang til balkong.

Toalettrom:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv. Vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt.

Soverom:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv. Vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Takarmatur og doble stikkontakter.

Innerdører:
Innvendige dører leveres med lyse/hvite, glatte dørblader med vridere og beslag av stål. Hvitmalte karmer og gerikter.

Listverk:
Golvlister og gerikter (listverk) leveres ferdigmalt i lys farge/eller eikelister. Stiftehull vil være synlig.

Garderober:
Garderober leveres ikke. Forslag til plassering er skissert i vedlagt tegning.

Elektrisk anlegg:
Leilighetene leveres med skjult el-anlegg, unntatt der det teknisk er behov for å legge åpent. Stikkontakter i leilighetene plasseres generelt 15 cm over gulv der annet ikke er beskrevet. Brytere plasseres generelt ca. 100 cm over gulv. Det leveres egen strømmåler for hver leilighet. Alle leiligheter leveres forberedt for kabel-tv og internett.

Balansert ventilasjon:
Boligene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat avtrekk fra kjøkkenhette.

Tilvalg/endringer:
En fordel ved å kjøpe prosjektert bolig er muligheten til å skreddersy leveransen med endringer/tilvalg. Alle endrings-/tilvalgsarbeider skal avtales skriftlig mellom utbygger og kjøper. Endringer/tilvalg kan gi kostnadsmessig konsekvens for kjøper, og er begrenset opp til 15 % av kjøpesum. Utbygger/entreprenør tar er påslag på alle endringer.

Sunn befolknings­sammensetning

Borettslag

Borettslaget, Hammeren Boligpark borettslag, består av totalt 9 andelsleiligheter med Mobo Helgeland som forretningsfører. Dette sikrer trygg drift av din bolig. Borettslag er egne juridiske enheter og eies av dere som bor der. Borettslaget styres av generalforsamlingen og borettslagets eget styre. Generalforsamlingen er et møte med alle eierne (andelshavere) i borettslaget og møtes normalt en gang i året. Hver andelseier har en stemme på generalforsamlingen.

P.t. består borettslaget av dette rekkehuset, samt et leilighetsbygg med 6 enheter. Det er under planlegging oppføring av flere leilighetsbygg/rekkehus i boligparken, og det legges til rette for at disse kan slås sammen til et og samme borettslag.

Sunn befolknings­sammensetning

Øvrige

Oppvarming

Boligene leveres med elektriske varmekabler i entré og bad/vaskerom. Vedovn i stue.

Carport og sportsbod

Hver bolig blir bygd med carport inntil seg. Denne inneholder også en sportsbod på ca. 6-6,5 m2. Sportsbod har dobbel stikkontakt.

Hammeren Boligpark utvikles videre

Stadig i vekst

Rekkehus
Eneboliger
Leiligheter

Interessert?

Ta kontakt med oss i dag for å bestille prospekt eller avtale visning med megler.